Γίνε εθελοντής στα Talent Days της CollegeLink – Αιτήσεις έως 07/02/2024

#What: Talent Days | Call για Εθελοντές
#When: 8, 9, 10 Μαρτίου (βάσει και της δικής σου διαθεσιμότητας)
#How: Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα
#Deadline: 07 Φεβρουαρίου (πήρε παράτηση)

Θες να δημιουργήσεις μαζί μας το απόλυτο event καριέρας που στόχο έχει να υποστηρίξει 1.500+ νέους να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι, να τους καταρτίσει με skills και γνώσεις για να σταθούν δυναμικά στην αγορά εργασίας και να τους συνδέσει με τις 60+ εταιρείες; Τότε αυτό το event είναι για εσένα!

Τί είναι τα Talent Days;

Στις 9 και 10 Μαρτίου διοργανώνουμε στο Ζάππειο τα Talent Days. Μια βιωματική διημερίδα καριέρας, που στόχο έχει να υποστηρίξει 1.500+ νέους να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι, να τους καταρτίσει με skills και γνώσεις για να σταθούν δυναμικά στην αγορά εργασίας και να τους συνδέσει με τις 60+ εταιρείες.

Γιατί να συμμετέχεις ως εθελοντής/-τρια στο Talent Days;

1. Αλληλεπίδραση με σημαντικές εταιρείες όπως η Hemmersbach, Dialectica, Μοτοδυναμική, EY, Las Solutions, ΔΕΛΤΑ, Teleperformance, OTE, Eurobank και πολλές πολλές άλλες.

2. Συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις για ανάπτυξη δεξιοτήτων σχετικών με το event που θα σου φανούν χρήσιμες στην μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία

3. Πιστοποιητικό συμμετοχής σαν εθελοντής, το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις στο βιογραφικό σου

4. Δωρεάν πρόσβαση σε κάποιο eLearning Academy της CollegeLink της επιλογής σου – πρόκειται για εκπαιδεύσεις από στελέχη της αγοράς σε on demand θεματολογίες

Θα περιμένουμε τις αιτήσεις σας και ανυπομονούμε ήδη να σας γνωρίσουμε και να δημιουργήσουμε αυτό το event μαζί!